Stoiximan Super League

Κρύος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Μαρτίνεθ έχει όλο το πακέτο - Μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού ο Κορδόν»

Ο Βαγγέλης Κρύος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι θα έπαιρνε με… κλειστά μάτια τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπακό και χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία τη συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον υποψήφιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Βαγγέλης Κρύος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ο συνεργάτης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ισπανίας μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο και την εκπομπή «Fast and curious», χαρακτηρίζοντας τον Μαρτίνεθ ως μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να κάνουν οι Πειραιώτες!

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό η συνεργασία του με τον Αντόνιο Κορδόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρύος:
Για την παρουσία του ίδιου για τόσα χρόνια στην Ισπανία: «Δεν θα ήταν δύσκολο και δεν ήταν. Σε γενικές γραμμές μοιάζει πολύ με την Ελλάδα η ζωή. Έχει και θάλασσα, έχει έρθει και η οικογένειά μου εδώ, δουλεύουμε εδώ. Είναι όλα μια χαρά».

Για το τι προπονητής είναι ο Μαρτίνεθ: «Σαν προπονητής, αυτή την στιγμή, είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Στο στήσιμο της ομάδας, σε τακτική, σε φυσική κατάσταση, έχει όλο το πακέτο, για να προσπαθήσει να φέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εγώ θα έπαιρνα την απόφαση να τον φέρω στον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν χρόνο για να εγκλιματιστούν, χρειάζεται χρόνο, αγάπη και εμπιστοσύνη».

Για το τιμ που έχει μαζί του: «Άσχετα αν η χρονιά που έκανε στην Εσπανιόλ δεν ήταν καλή, σε γενικές γραμμές η πορεία και η φιλοσοφία του εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ. Ξεκίνησε με την Σεβίλλη και μία μπορεί να βγάλει πιτσιρίκια, έκανε πρωταθλητισμό στην Β’ Εθνική. Έβγαλε Ευρώπη την Γρανάδα με ρόστερ που δεν ήταν για να βγει. Δεν ξέρω ποιον θα φέρει, αλλά σίγουρα έχει κάποιους που εμπιστεύεται».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει: «Μπορεί να παίξει με διαφορετικά στυλ. Και να αμύνεται καλά και να πιέσει ψηλά και να βγει στην αντεπίθεση. Δουλεύει πολλά στυλ, δεν έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Και προσαρμόζεται στο ρόστερ της ομάδας και αν χρειαστεί το αλλάζει μέσα στην χρονιά. Μπορεί να παίξει και 4-2-3-1 και 4-1-4-1».

Για τον Μπορδαλάς: «Είναι πιο έμπειρος αλλά το στυλ του είναι πιο αμυντικογενές. Είναι καλός προπονητής».

Για τον Κορδόν: «Είναι μεγάλη επιτυχία που τον πήρε ο Ολυμπιακός. Δεν το περίμενα, το έργο του είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλό, κάνει τα βήματα που πρέπει και συνδυάζει τους νέους με τον πρωταθλητισμό. Μπορεί να βγάλει έναν παίκτη από τις Ακαδημίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x