Με τον Νίκο Ζήση ήταν συμπαίκτης για σύντομο χρονικό διάστημα στην ΑΕΚ, ενώ τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ταϊρίς Ράις τον είχε αντίπαλο σε όλη του την καριέρα.

Όμως, ο Αμερικανός γκαρντ αποθέωσε τους δύο σπουδαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, εκφράζοντας τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό τους.

Ο παλαίμαχος πια παίκτης «ανέβασε» δύο φωτογραφίες με τις υπογεγραμμένες φανέλες των δύο κουμπάρων, αναφέροντας:

«Δύο από τους αγαπημένους μου! Νίκο Ζήση πάντα θα έχω αγάπη και εκτίμηση για σένα αδερφέ μου. Ο Μπίλι ήταν μία άλλη έμπνευση για μένα, για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Ο καλύτερος closer (σ.σ. ο παίκτης που παίρνει την τελευταία επίθεση) που έχω δει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού