Το ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον και της Έμιλι Ραταϊκόφσκι έληξε, μάλλον, άδοξα. «Ήταν μια ωραία περιπέτεια και για τους δυο, αλλά πλέον η Έμιλι και ο Πιτ θέλουν να μείνουν φίλοι», ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους.

Το διάσημο ζευγάρι συνδέθηκε τον περασμένο μήνα, μετά τον χωρισμό της Ραταϊκόφσκι από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε έναν αγώνα των New York Knicks, στο Madison Square Garden, στις 27 Νοεμβρίου.

Τόσο ο Πιτ Ντέιβιντσον όσο και η Ραταϊκόφσκι έβγαιναν και με άλλα άτομα όλο αυτό το διάστημα. Ο Πιτ βγήκε με την ηθοποιό Chase Sui Wonders, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Bodies Bodies Bodies», ενώ η Έμιλι με τον καλλιτέχνη Jack Greer και με τον DJ Orazio Rispo.



Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό, η Έμιλι μπήκε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει λάβει αιτήματα από γυναίκες, κάτι το οποίο είναι, για εκείνη, συναρπαστικό.

Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον Sebastian Bear-McClard, υπήρξαν φήμες που συνδέουν την Έμιλι με διάφορους άλλους διάσημους συντρόφους. Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποτελεί πλέον παρελθόν για την πανέμορφη Έμιλι.

Πηγή: ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube