Gossip

Ο... αγενής Νουσρέτ «έφαγε» ξανά κράξιμο επειδή έκοψε κρέας ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο

Στο στόχαστρο των χρηστών του TikTok με αρνητικά σχόλια βρέθηκε ξανά ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ, λίγες μέρες μετά το... σκάνδαλο στο Μουντιάλ, αφού έκοψε κρέας ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο!

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που ξέσπασε για την συμπεριφορά του στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Νουσρέτ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των αρνητκών σχολίων, αυτή τη φορά μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο TikTok που τον εκθέτει.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πηγαίνει σε ένα τραπέζι για να κόψει το κρέας με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, φαίνεται να φορά ασύρματα ακουστικά και να μιλά στο τηλέφωνο, δείχνοντας μηδενικό σεβασμό στον πελάτη.

Θυμίζουμε ότι η FIFA επιβεβαίωσε ότι ο Τούρκος σεφ, είχε πάνω του διαπίστευση και έτσι μπήκε μέσα στο τελικό «πιάνοντας» το τρόπαιο και ενοχλώντας φανερά τους παίκτες, ωστόσο το γεγονός ότι είχε πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο ήταν κάτι που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς με βάσει τους κανονισμούς, το δικαίωμα αυτό δίδεται μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών.

Δείτε το βίντεο:

@ehtisham_aziz0 Saltbae guy review Qatar ?????? food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) ???? #fyp #fyp? #xyzbca #saltbae #argentina???? #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ? Call Out My Name - The Weeknd

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x