Την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταλαμβάνει την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League δίχως βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, οι οπαδοί της αντιμετωπίζουν τις φήμες περί ενδιαφέροντος από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ως... λύτρωση.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» και έχει επίσης υπό τον έλεγχό του τη Νις και Λωζάνη, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε κινηθεί, ανεπιτυχώς, για την Τσέλσι.

Εν μέσω της φημολογίας λοιπόν, τα αγγλικά ΜΜΕ... ξέθαψαν δηλώσεις του Ράτκλιφ από το 2019, όταν είχε κάνει σφοδρή κριτική στη διοίκηση των Γκλέιζερ.

Συγκεκριμένα είχε πει:

«Έχουν μεγάλο πρόβλημα στις δουλειές. Δεν πήραν τον σωστό προπονητή (σ.σ. τότε ήταν ο Σόλσκιερ), δεν έχουν αγοράσει καλούς παίκτες. Χάλασαν χαζά λεφτά, γι’ αυτό βλέπεις παίκτες όπως ο Φρεντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Έβερτον καθάρισε τη Νιούκαστλ και έκλεισε θέση στους «8» - Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κάρικ: «Δεν χρειάζομαι διαβεβαιώσεις από κανέναν, με ενδιαφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές μου»

Ο Χάαλαντ «έσπασε το ίντερνετ» με τον χορό και την αμφίεσή του μετά την πρόκριση της Σίτι

Τσιμίκας μετά το χαμένο πέναλτι: «Δεν ήταν η καλύτερή μου προσπάθεια - Συνεχίζουμε μπροστά»

Τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση του Carabao Cup

Έβαλε τέλος σε αναμονή 11 ετών: Ο Τζο Γκόμεζ σκόραρε μετά από 280 εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας έκανε... mind games στον Πέντερς, αστόχησε στο πέναλτι, αλλά δεν αποδείχθηκε «μοιραίος»

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Προκρίσεις στα πέναλτι για Σίτι και Λίβερπουλ - Συνεχίζουν στα προημιτελικά Πάλας και Σάντερλαντ

Φλίτγουντ: Viral ο μικρός φίλαθλος στο παράθυρο

Σοκ και δέος στην Αγγλία: Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από τη Φλίτγουντ, ομάδα 4ης κατηγορίας, στο... Highbury!