Αγγλία

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επίσημα ο Κασεμίρο!

Τη «βόμβα» του Κασεμίρο πυροδότησε και επισήμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διάβολους» και τη Ρεάλ, επιτεύχθηκε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα πλέον ο Κασεμίρο. Τόσο ο αγγλικός σύλλογος, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία (που εκτιμάται ότι έγινε στα 70 εκατ. ευρώ).

Σφραγίστηκε λοιπόν η απόκτηση του Βραζιλιάνου από τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι τον δελέασαν με ετήσιες απολαβές ύψους 18 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο ως το 2027.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει με ενθουσιασμό ότι ο σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Κασεμίρο.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη είναι οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία μαζί του, οι διαδικασίες για την απόκτηση βίζας και οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Κασεμίρο έχει παίξει περισσότερους από 500 επαγγελματικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 63 σε διεθνές επίπεδο με τη Βραζιλία. Έχει κερδίσει 17 τρόπαια στην λαμπερή καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων 5 Champions League και του Copa America.

Ανυπομονούμε όλοι πλέον να καλωσορίσουμε τον Κασεμίρο στο Ολντ Τράφορντ».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x