Η Τσάστιτι Ριντ «προσγειώθηκε» σήμερα (4/9) στην Αθήνα, προκειμένου να… πιάσει δουλειά με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκε η τιμ μάνατζερ του τμήματος του «τριφυλλιού», Λολίτα Λύμουρα, με την Αμερικανίδα να δηλώνει έτοιμη για νέες επιτυχίες, στις πρώτες της δηλώσεις.

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά και στο τέλος της θέλουμε να πανηγυρίζουμε εμείς και οι οπαδοί μας και να γιορτάζει πάλι η Αθήνα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Ριντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Πάντα καλό να κερδίζεις, για να αποκτήσεις καλές συνήθειες - Πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα»

Ανατροπή με κρεσέντο Φουρνιέ και Ντόρσεϊ: Τα highlights από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Μπαρτζώκας: «Θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ στο επόμενο φιλικό - Θα θέλαμε να μην κάνουμε αλλαγές, αλλά αν χρειαστεί...»

Πρώτο δείγμα θετικό με νίκη επί της Φενέρ στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό!

Πίτερς: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια που έκανα εδώ - Αυτοί οι τύποι θα είναι για πάντα φίλοι μου»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος των ειδικών αποστολών - Ο κόσμος του Άρη αξίζει παιδιά που είναι... κομάντο»

Ήττα στην Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ - Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Νόλεϊ

H ενημέρωση του Κολοσσού για το ευρωπαϊκό εισιτήριο διαρκείας

Με 13 παίκτες κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός - Εκτός οι Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ και Μοντέρο

Τρινκιέρι: «Περιμένουμε κάποια βήματα μπροστά - Να εντάξουμε έξυπνα Όσμαν και Καλάθη»