Την πίστη του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου εξέφρασε ο Σπύρος Ρισβάνης, που αναφέρθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο. Τελικά κρίθηκε σε μία φάση την οποία δεν την έχω δει και δεν ξέρω. Απ΄ότι όλοι λένε δεν ήταν πέναλτι. Είναι τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που γίνεται αυτό».

Για το σκορ: «Είναι ένα σκορ που αλλάζει εύκολα. Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι, όπως κάθε φορά».

Για το τι έκαναν λάθος οι γηπεδούχοι: «Ήμασταν νευρικοί και κάναμε αρκετά λάθη. Ήταν λογικό να είμαστε νευρικοί, καθώς για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι συμβαίνει αυτό με τη διαιτησία. Αυτό που γίνεται, πρέπει να μας πεισμώσει για τη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!