• Τον θυμάστε τον Ρόνι Λόπες; Τι κάνει τώρα ο Βραζιλιανοπορτογάλος κυνηγός, που ήταν δανεικός την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό από τη Σεβίλλη;

• Είχε ένα ρεπορτάζ γι΄ αυτόν η σημερινή ABC της Σεβίλλης, που αφού στην αρχή αναφέρει ότι ο Λόπες ανεβάζει στα social media stories από τη Vila Nova de Poiares της Πορτογαλίας, όπου κάνει διακοπές, στη συνέχεια στέκεται πολύ στο ότι ο παίκτης, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στη Σεβίλλη, «κινείται στα social media σαν να είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού». Για παράδειγμα, σε ένα βιντεάκι που έχει σηκώσει στο fb, ο Λόπες κάνει σουτάκια με το σορτς του Ολυμπιακού.

• Αυτό που υπονοεί η σεβιλλιάνικη εφημερίδα είναι ότι ο 26χρονος διεθνής με την Πορτογαλία εξτρέμ θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, παρότι ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν θέλησε να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του από τον ισπανικό σύλλογο η, έστω να διαπραγματευθεί μαζί του για κάποιο χαμηλότερο ποσό. Κι όπως αναφέρει η ABC το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το πολύ υψηλό συμβόλαιο του που φτάνει τα 3 εκ. Ευρώ ετησίως…

• Ο Λόπες έχει πάρει άδεια από τη Σεβίλλη και δεν προπονείται με την ομάδα του, ψάχνοντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από δύο δανεισμούς του, αρχικά στη Νις και μετά στον Ολυμπιακό.

• H αίσθηση που μας έδωσε, πάντως, το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας είναι αυτό που είχαμε κι εμείς υπόψιν μας από την άνοιξη, ότι δηλαδή ευχαρίστως ο Λόπες θα έμενε στον Ολυμπιακό. Τώρα, το πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο, είναι κάτι άλλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube