Champions League

Νικολακόπουλος: «Επικίνδυνη ομάδα ο Απόλλων Λεμεσού, αλλά προέχει η Μακάμπι για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Απόλλων Λεμεσού ήρθε στο δρόμο του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεπεράσει στην προηγούμενη φάση τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κατέθεσε το δικό του σχόλιο στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο, τονίζοντας ότι οι πρωταθλητές Κύπρου θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τους Πειραιώτες που έχουν την παράδοσή τους με τους εκπροσώπους από τη μεγαλόνησο.

«Με τους πιθανούς αντιπάλους που υπήρχαν, δεν μπορείς να πεις ότι ήταν μία κακή επιλογή. Κυρίως με την έννοια, ότι δεν είναι μία από τις ομάδες της Κύπρου που έχουν παράδοση στα Κύπελλα της Ευρώπης ή έχουν δυσκολέψει τις ελληνικές ομάδες. Παρόλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά. Κάθε χρόνο δείχνει καλύτερος ο Απόλλων, αλλά αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να περάσεις τέτοιους αντιπάλους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τον Ολυμπιακό, εκείνο που προέχει είναι να περάσει τη Μακάμπι. Μία πρόκριση μπορεί να του δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, ενώ περιμένουμε να δούμε πώς θα κινηθεί και μεταγραφικά. Έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό που έχει μία παράδοση με τις κυπριακές ομάδες και είναι στο 50/50», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x