Μπορεί οι συγκρούσεις τους σε Ρωσία και Τουρκία να αργούν πολύ ακόμα, ωστόσο, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απόψε (27/10) για πρώτη φορά, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο λόγος για τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν και για τις Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που δείχνει πως έχει κάθε διάθεση να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς έχει κάνει το 3/3 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα υποδεχθεί στις 20:00 την ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη στο θεσμό.

Ωστόσο, στο εγχώριο πρωτάθλημά τους και οι δύο σύλλογοι τα πάνε εξαιρετικά, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η Ούνιξ έχει 4/4.

Ένα τέταρτο αργότερα (20:15), θα ξεκινήσει στη γειτονική μας χώρα μια άλλη αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, αυτή ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει υποστεί τρεις ήττες και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην έδρα της έτερης ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Στο τούρκικο πρωτάθλημα, ωστόσο, τα πράγματα για την Εφές πάνε καλά, καθώς έχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ η Νταρουσάφακα 2.

Η τελευταία αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής (πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια) είναι αυτή ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, στις 21:45, με τις δύο ομάδες να έχουν ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική, από τους «ερυθρόλευκους» και την ομάδα της Βιτόρια αντίστοιχα, και να ψάχνουν ξανά ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ούνιξ Καζάν (Novasports7)
20:15 Νταρυσάφακα-Αναντολού Εφές (Novasports4)
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports3)
22:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός (ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sportfm.gr, Novasports2)

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»