Στην εμφάνιση και το «διπλό» (0-1) του Άρη επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως μετά από τη φετινή σειρά αγώνων με τους «πράσινους» και ενόψει του τελικού Κυπέλλου, οι «κίτρινοι» μπορούν να θεωρούν πλέον πως δεν υπολείπονται και πολύ, καθώς και ότι σε ένα παιχνίδι -εν προκειμένω στον τελικό- μπορούν να τα καταφέρουν.

«Ο Άρης σε ροή κανονική ροή παιχνιδιού και με τετράδα πίσω κα με τρεις, δεν είχε προβλήματα γενικότερα. Εάν εξαιρέσεις κάποιες στατικές φάσεις. Όταν σεταρίστηκε και σε αυτό, δεν είχε κανένα πρόβλημα και εάν είχε ποιότητα στην τελική ενέργεια, σε μερικές σωστές επιθετικές του μεταβάσεις, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα.

Μετά από τη φετινή σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ. Σε ένα παιχνίδι μπορεί. Πήρε την ψυχολογία που ήθελε, ξέρει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει
», σημείωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, δε, αναφέρθηκε και σε ατομικό επίπεδο εξαίροντας την παρουσία των Σαμόρα, Ζουλ και Φαμπιάνο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Άρης