Το αγωνιστικό προφίλ του Μπίργκερ Βερστράτ καθώς επίσης και τους λόγους που τον… έφεραν στον Άρη, ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ήταν μια από τις 2-3 εναλλακτικές που είχε ο Άρης σε περίπτωση που στράβωνε του Σάσα ο Βερστράτ. Κλασικός αμυντικός χαφ, με καλά τρεξίματα και ανασταλτική λειτουργία, που μετράει και θέλει ο Μάντζιος, ενώ σε σχέση με τον Τζέγκο για παράδειγμα νομίζω ότι ο Βέλγος είναι καλύτερος. Σε πολύ καλή ηλικία, με πολύ καλές χρονιές στη Γάνδη, δεν έπιασε στη Γερμανία. Συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής, έρχεται για να υπογράψει για δύο χρόνια», ανέφερε σχετικά.

Ερωτηθείς για το αν οι «κίτρινοι» θα κάνουν κι άλλη μεταγραφή, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «δεν είναι κοντά σε κάποιον σέντερ φορ, που θα ήταν η επόμενη λογική κίνηση παρότι δεν μπορεί να πάνε με τον Μορόν μόνο μέχρι τον Γενάρη, εκτός αν αναζητήσουν κάποιον στους ελεύθερους, με όποιο ρίσκο έχει αυτό. Ο Άρης πάλευε με έναν παίκτη πολύ καλό, αλλά τα χρονικά περιθώρια και προφανώς οι οικονομικές απαιτήσεις δεν του επέτρεψαν να το ολοκληρώσει. Ποτέ μην λες, ποτέ».

Παράλληλα, ο Σαββόπουλος σημείωσε ότι σήμερα ο Άρης θα ανακοινώσει και έναν νεαρό τερματοφύλακα για τρίτο και πως ο Σαβέριο έχει μείνει πολύ πίσω και δεν θα προλάβει ούτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

TAGS: Άρης