Υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Χαβιέ Σαβιόλα μιλώντας μετά την προπόνηση της ομάδας.

Ωστόσο, ο αργεντινός άσος ξεκαθάρισε ότι προέχει το ματς με την Ξάνθη.

«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στην Ξάνθη. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό ματς και να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο αργεντινός άσος ο οποίος σχολίασε για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

« Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι ευχάριστο να συνδυαστεί και με ένα δικό μου γκολ».

Ο Αργεντινός τόνισε ότι δουλεύει σκληρά καθημερινά για να είναι πανέτοιμος και –τέλος- σχολίασε για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα την παλιά του ομάδα.

«Χάρηκα πολύ που πέσαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»