Stoiximan Super League

Η Παρί... να περιμένει

Ναι η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί Σεν Ζερμέν, πλησιάζει. Ναι το... σεντόνι είναι δέλεαρ. Αλλά, στον Ολυμπιακό –για την ώρα- σκέφτονται το ματς με την Ξάνθη και μόνο!

Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προς το παρόν μπορεί να περιμένει.

Όλοι στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή σκέφτονται ένα και μόνο πράγμα. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Ναι, μπορεί το... σεντόνι να είναι προ των πυλών (την προσεχή Τρίτη με την Παρί Σεν Ζερμέν), αλλά οι Πειραιώτες δεν θέλουν στον... βωμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, να την πατήσουν στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.

Γι’ αυτό και ο Μίτσελ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του πως στο μυαλό τους πρέπει να βρίσκεται μόνο το ματς με τους ακρίτες, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για τρεις λόγους.

Πρώτον για να συνεχίσουν με το απόλυτο στη Σούπερ Λίγκα, δεύτερον για να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία κόντρα στους Παριζιάνους, αλλά και για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, όπου αναμένεται να δώσει το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο.

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει. Οι διεθνείς επέστρεψαν (εκτός του Κάμπελ που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι) και ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει εκ νέου την δουλειά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν προσγειωμένοι ενόψει της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην Media Day πως «προέχει η αναμέτρηση με την Ξάνθη», δείγμα του κλίματος που επικρατεί.

Πάντως, άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας θα ταξιδέψουν στην Γαλλία την Παρασκευή. Κι αυτό γιατί την ίδια ημέρα η Παρί δίνει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό, όπου και θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για τα συν και τα πλην των πρωτευουσιάνων. Τέλος, έχουν απομείνει ακόμα λίγα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τρίτης (17/9), τα οποία οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» μπορούν να προμηθευτούν από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x