Η 13η σεζόν του N’JOY UNI-League ξεκίνησε και επίσημα πλέον σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του και οι αγωνιστικός ρυθμός είναι από την πρώτη στιγμή υψηλός! Το πρωτάθλημα των φοιτητών που εξελίσσεται σε Ελλάδα και Κύπρο (διεξάγεται και φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Λάρισα, Ιωάννινα, Λευκωσία και Λεμεσό) αναμένεται, κρίνοντας από τα πρώτα δείγματα γραφής να ξεχωρίσει για την αμφίρροπη του εξέλιξη!

Στην Αθήνα, η αγωνιστική δράση περιελάμβανε τις τελευταίες 3 ημέρες 20 αγώνες σε εννέα ομίλους, με τα γκολ να πέφτουν …βροχή και τους αγωνιζόμενους να απολαμβάνουν τις αναμετρήσεις! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι, σε δέκα από τα 20 παιχνίδια, υπήρξαν ομάδες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό τερμάτων!

Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό.

Η συνεργασία με τo RED BULL φυσικά συνεχίζεται για 4η χρονιά, δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και ...πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά!!! Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το RED BULL έχει την τιμητική του πριν και μετά τα ματς!

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Αναλυτικά, κάποια αποτελέσματα:

Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ 9-2
PARTUZAN -ΠΑΡΤΑΛΙΑΚΟS 16-0
AΓΡΙΜΙΑ-FANTA FC 6-4

Β' ΟΜΙΛΟΣ
FILOTHEI UNITED-ORLANDO PIRATES ΧΟΛΑΡΓΟΥ 4-3
ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΣΙΟΥ-ΑBALEIROS FC 14-3
ATLETICO FC-FLWREZ UNITED 5-9
KLEIN MEIN-CASPER 1-2

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
PREDATORS-DHERYNIA FC 3-15

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΣΤΙΧΑ FC- ΠΑΠΕΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 17-3
ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ-ΟNLY PRO 6-9

Ε' ΟΜΙΛΟΣ
BATMAN-RIVER KLAIN 8-5
AΠΤΥΧΙΩΤΟΙ-ΡΟWER PUFF BOYS 8-5

Ζ' ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΦΑΛΗΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ-ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ 3-10
ΣΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ- DRINK TEAM 12-1

Η' ΟΜΙΛΟΣ
ΚANAPEDES FC-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 3-14
KORINTHIANS -REAL MATH 6-8

Θ' ΟΜΙΛΟΣ
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 10-4

Ι' ΟΜΙΛΟΣ
AMIGOS -NOTHING TOULOUSE 12-2
50-50-FLOUMINENSE 7-7
ΕΡΑΣΤΕΣ-ΦΕΤ 4-13

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube