Μετά τις πολλές ανανεώσεις παικτών από το φετινό ρόστερ, το Λαύριο προχώρησε και στην πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τον Τζίτο Κοκ, τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα και τις τάπες. Πέρσι είχε 7.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα(!) κατά μέσο όρο στο Κολέγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Τζίτο Κοκ (JITO KOK)! Ο Ολλανδός σέντερ έχει γεννηθεί στις 23 Μαρτίου του 1994 και έχει ύψος 2.06 μ. Είναι απόφοιτος του Σαν Ντιέγκο, αποτελώντας μάλιστα έναν από τους κορυφαίους «μπλοκέρ» στην Ιστορία του Κολλεγίου! Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 7,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,5 κοψίματα!

Πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή, οι συστάσεις για τον οποίο επιβεβαιώθηκαν απόλυτα το διάστημα που προπονήθηκε με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε άμεσα την απόκτηση του.

Ο Κοκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεσόρ στο sportfm.gr: «Ο Ομπράντοβιτς είναι η ίδια η ιστορία του Παναθηναϊκού-Έτοιμος να ξανατραγουδήσω βουντού-βουντού»

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στις ώρες του «Παύλος Γιαννακόπουλος»-Αγιασμός στην προπόνηση

Αλβέρτης: «Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τη φανέλα, την οικογένειά μας»

Καλάθης: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι θετικό αυτό-Μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους»

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λιόλιος: Απολογιστική-προγραμματική συνέντευξη του πρόεδρου της ΕΟΚ

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα των ντέρμπι-Πότε γίνονται τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα-Πότε είναι τα μεγάλα ντέρμπι-Οι μεταδόσεις από SPORT FM TV και ΣΚΑΪ

ΑΕΚ: Έφτασαν τα 11 κρούσματα γαστρεντερίτιδας μετά τη Ρόδο

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27