Έτοιμος να αποχωρήσει από την Έβερτον παρουσιάζεται ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος φέρεται να απασχολεί «ζεστά» την ΑΕΚ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «sportsdirectnews», η οποία όμως αναφέρει ότι η «Ένωση» θέλει να πάρει τον 22χρονο επιθετικό πριν τελειώσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Το θέμα είναι ότι ο «Δικέφαλος» κινείται από τώρα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ το καλοκαίρι, ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη η ομάδα του χρόνου που θα παίξει στη Football League.

O διεθνής με την Ελπίδων άσος φέρεται να επιθυμεί να φύγει από την Έβερτον, αφού δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει μόλις μία συμμετοχή τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Premier League.

Τα «ζαχαρωτά» ετοιμάζονται να πάρουν ως δανεικό τον Λασινά Τραορέ, ο οποίος πήγε από την Ανζί στη Μονακό πριν από μερικές μέρες.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: A.E.K.