Γ' Εθνική

ΑΕΚ… χωρίς ανάσα

Από το αεροδρόμιο για προπόνηση πήγαν οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφοντας από τη Νάξο, αφού ακολουθεί το Σάββατο ο Μανδραϊκός. Μπήκε σε μέρος της προπόνησης ο Σταθάκης. Ατομικό ο Τσουμάγκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας από τη Νάξο και με την προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» πήγε αμέσως για προπόνηση στο γειτονικό προπονητικό κέντρο των Σπατών. Ρεπό δεν υπάρχει στον ορίζοντα, καθώς ο αγώνας με τον Μανδραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ ορίστηκε για το προσεχές Σάββατο.

Ο Σταύρος Σταθάκης ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς ο Τάσος Τσουμάγκας, που δεν προλαβαίνει την προσεχή αναμέτρηση.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Βασίλης Τσεβάς ο οποίος συμμετέχει σε προπονήσεις της Εθνικής Νέων και μάλιστα την Τετάρτη θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδα Κ-18 της ΑΕΚ σε φιλικό που θα γίνει στον Άγιο Κοσμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x