Ο τεχνικός των Λαυριωτών τόνισε πως ήταν ένα κλασικό ματς μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους και στάθηκε στην προσπάθεια να συνηθίσουν στη νέα και διαφορετική κατηγορία.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι αυτών των δύο ομάδων που είναι αντίπαλοι τόσα χρόνια. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη για τον Αρκαδικό και κρίθηκε στην άμυνα. Όταν δέχεσαι 98 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν μπορείς να ζητάς πολλά.

Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, είναι μια διαφορετική κατηγορία από αυτή που ξέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»

Κύπελλο μπάσκετ: Σήμερα η 2η αγωνιστική της Α' Φάσης

ΑΕΚ: Αποσύρθηκε από το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων