Μήνυμα πίστης σε όσους εργάζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες έστειλε ο Χρήστος Σερέλης.

Ο προπονητής του Λαυρίου -μιλώντας εν όψει των ημιτελικών της ομάδας του με τον Προμηθέα (το πρώτο παιχνίδι είναι την προσεχή Πέμπτη)- υποστήριξε ότι το παράδειγμα τόσο εκείνου, όσο και του Μάκη Γιατρά -που ανέβηκαν με τις ομάδες τους από τις χαμηλότερες κατηγορίες- πρέπει να δώσει κουράγιο σε όσους δεν δουλεύουν στη Stoiximan Basket League.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Είναι τεράστια τιμή που εκπροσωπώντας το Λαύριο θα ανταγωνιστώ ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ αλλά και ο Προμηθέας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία η δική μου και του Μάκη Γιατρά θα πρέπει να δώσει κουράγιο σε ανθρώπους που εργάζονται στις μικρές κατηγορίες ότι μπορούν πολλά όνειρα να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά.

Περιμέναμε πως θα κάνουμε διακοπές αυτή την εποχή. Η ομάδα μας είναι ήδη πετυχημένη. Έχουμε εξασφαλίσει ήδη την παρουσία μας στην Ευρώπη. Δεν ξέρουμε καν αν θα ξαναβρεθούμε εδώ. Όλες οι ομάδες είναι πιο έμπειρες από μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι, δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως ο κόσμος του μπάσκετ θα απολαύσει ωραία παιχνίδια. Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η πνευματική ετοιμότητα που θα δείξουν οι ομάδες
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube