Το Λαύριο επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan Basket League, φεύγοντας με σπουδαία ανατροπή από τη Λάρισα (66-75) χάρη στο εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 25-9!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πάντως πως πρέπει να δουλέψουν πάνω στην κακή νοοτροπία που παρουσίασαν στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη διότι αρχικά μόνο οι φανέλες ήταν μέσα στο γήπεδο στα πρώτα 6-7 λεπτά. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί αμυντικά, δίνοντας δικαιώματα στη Λάρισα που είναι μια καλή ομάδα να προηγείται 15 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στην αμυντική μας συμπεριφορά. Θεωρώ ότι είναι μία νίκη που μας μεγαλώνει ως ομάδα καθώς έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ με μεγάλη διαφορά από πολύ νωρίς και τα καταφέραμε. Η αντίδραση των παικτών είναι αυτό που κρατάμε. Αντιθέτως, εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε είναι στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι με κακή νοοτροπία».


Για το παιχνίδι με τη Μάλαγα: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η Μάλαγα είναι το απόλυτο φαβορί, όπως και του BCL. Θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Αν παίξουμε όπως σήμερα στην αρχή θα είναι καταστροφικό. Θα δούμε τα λάθη μας και θα είμαστε έτοιμη για την Τετάρτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube