Το Λαύριο δεν εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των Τρικάλων κατά τη διάρκεια του ματς και έτσι γνώρισε την ήττα, όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε πως το θετικό για την ομάδα του ήταν η μικρή διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς στην ουσία δεν εκμεταλλευτήκαμε τους τραυματισμούς που έγιναν σε δύο βασικούς παίκτες των Τρικάλων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε πολύ την συγκέντρωση μας ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αφήσαμε τα Τρίκαλα να βάλουν καλάθια τα οποία ήταν πολύ κρίσιμα για το παιχνίδι και μας ξεφύγανε. Μετά λόγω και του μικρού rotation που έχει η ομάδα των Τρικάλων πιέσαμε λίγο παραπάνω και προσπαθήσαμε να επανέρθουμε.

Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι η διαφορά πόντων δεν είναι πολύ μεγάλη και ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, για εμάς τελειώνει ένας δύσκολος πρώτος γύρος, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά με πολύ λίγα παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, με όλες τις μεγάλες ομάδες σχεδόν μέσα στο Λαύριο. Θεωρούμε ότι και με την επιστροφή του Τζαμάλ θα είμαστε καλύτεροι, θα βρούμε τα πατήματα μας, και καταλαβαίνω απόλυτα τον κόουτς πως νιώθει μετά από τον τραυματισμό του Σόκο. Δυστυχώς στις δύο ομάδες μας το rotation δεν είναι πολύ μεγάλο χωρίς να υποτιμώ κανέναν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και όταν σου λείπει ένας πολύ βασικός σου παίκτης είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα να τα διαχειριστείς σε μεγάλο διάστημα και όχι σε ένα παιχνίδι
».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είπε: «Καταρχάς χρόνια πολλά και συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμάς, στο δεύτερο έφυγαν μπροστά τα Τρίκαλα με ένα μπαράζ τρίποντων, εμείς καταφέραμε να επιστρέψουμε, και μέχρι το τέλος παλέψαμε και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε και την νίκη. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»