Με δύο σκοπευτές θα πάρει μέρος η Ελλάδα δεύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής Κωφών που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, 29/8-8/9 και μιλάμε για τον Στράτο Συβρή και την Όλγα Μπόκαρη, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και την ΕΟΑΚ στο σημαντικό αυτό αθλητικό ραντεβού. Τόσο ο Συβρής, όσο κι η Μπόκαρη, θα συμμετάσχουν στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι ανδρών (1/9) και 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών (31/8) αντίστοιχα.

Για τον Συβρή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά έχει πάρει μέρος σε σημαντικά αθλητικά ραντεβού, όπως στους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στη Βραζιλία το 2022, αλλά και στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών το 2019 στη Ρωσία.

Η 38χρονη Μπόκαρη είναι κι αυτή έμπειρη σκοπεύτρια. Στο 15ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Πόινγκ της Βαυαρίας κατέλαβε την πέμπτη θέση στην Ευρώπη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών, συγκεντρώνοντας 167,2 βαθμούς, και την τέταρτη θέση στο μικτό 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών κι ανδρών.

Αρχηγός αποστολής είναι η Γ΄Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΚ, Μάρθα Μπάμπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Αλεξανδρούπολη στο… πόδι για το πρώτο της πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες