Ως ένα πολύ καλό ματς για τον κόσμο, αλλά ψυχοφθόρο για τους πρωταγωνιστές, ήταν το ματς του Ρεθύμνου με την Καβάλα όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα των Κρητικών στην παράταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Ήταν ένα παιχνίδι καλό μόνο για τους θεατές γιατί θεωρώ πως για μας και για την Καβάλα ήταν ψυχοφθόρο. Ο στόχος ήταν διαφορετικός. Η Καβάλα ήθελε το παιχνίδι γιατί τώρα πλέον έχει σοβαρές ελπίδες για να σωθεί και προσωπικά θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν τα καταφέρει. Ξέρετε ότι έχω πολλές συμπάθειες στην πόλη και στην ομάδα αυτή. Για μας εξίσου σημαντικό εάν νικούσαμε μπορεί να μας έφτανε μέχρι την εξάδα. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα. Εάν είχαμε τους δύο Έλληνες τραυματίες που μας λείπουν τόσο καιρό νομίζω πως θα είχαμε άλλη τύχη. Στόχος να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς».

Από την πλευρά του, ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είπε: «Συγχαρητήρια στην Καβάλα ήταν ένα πολύ καλό ματς, είναι πολύ σκληρό να χάνεις στα τελευταία λεπτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»