Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως όλα αυτά δημιουργούν μια κακή εμφάνιση και αυτή οφείλεται στην απώλεια συνοχής, στις βιαστικές επιλογές και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ της Κηφισιάς.

Αναλυτικά: «Συνεχίζουμε, έχουμε άλλη μια ευκαιρία με τον Άρη στο γήπεδό μας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά για μας είναι μονόδρομος για να μπούμε στα πλέι οφ.

Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους όσον αφορά στα ριμπάουντ, δεν τα καταφέραμε να τους πετύχουμε. Από αυτό, η Κηφισιά βρήκε 21 πόντους και δε μας άφησε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, που είναι το καλύτερο κομμάτι μας. Αυτός ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας για να μην μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, χάσαμε τη συνοχή μας, κάναμε κάποιες βιαστικές επιθέσεις, αλλά το βασικό πρόβλημα ήταν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ Το πληρώσαμε, το σκορ πήγε πολύ ψηλά, 88 πόντους και να μην κερδίσεις το ματς, νομίζω ότι τα λέει όλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»