Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα ματς στη φετινή Ευρωλίγκα και θεωρεί πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε επιθετικό πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Μονακό, στάθηκε στις δέκα χαμένες βολές και στα 16 λάθη και πως δεν έπρεπε να περιμένουν την τελευταία φάση για να νικήσουν, ζητώντας επιτακτικά τη νίκη στην Μπολόνια.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Euroleague, είτε ξεκινήσουμε καλά, είτε όχι. Χρειάζεται διάρκεια. Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη μας και στην έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν ξεκάθαρα επιθετικό το πρόβλημά μας. Κάναμε φετινό ρεκόρ στα λάθη με 16. Ήταν πρόβλημα αυτό».

Για το που οφείλεται η ήττα: «Είναι αθλητική ομάδα, αλλά χάσαμε δέκα βολές, δύο καρφώματα, μπορούσαμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Εκεί κρίθηκε το ματς. Στο τέλος, όλα μπορούν να γίνουν. Άλλες φορές νικάς κι άλλες χάνεις, άλλες φορές το έχω βάλει εγώ, άλλες το έχω χάσει. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να φτάσει στην τελευταία φάση. Είχαμε ευκαιρία να το τελειώσουμε νωρίτερα».

Για το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια: «Στόχος μας είναι η τετράδα. Συνεχίζουμε, ήταν έναν κακό αποτέλεσμα και πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη, μιας και είναι κομβικό παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε χαρακτήρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ