Ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ μίλησε στον ουκρανικό Τύπο για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έχει παίκτες υψηλού αγωνιστικού δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

«Στην ομάδα μας έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και μπορούν ανταπεξέλθουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Αλλά, αυτό δεν είναι το "κλειδί" για την επιτυχία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ

Το ποδόσφαιρο δεν ανέχεται τη χαλάρωση και την υποτίμηση του αντιπάλου. Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο παιχνίδι είναι στις 30 Ιουλίου», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουργιάς: «Πρόκληση για τον ΟΦΗ η Χόφενχαϊμ, στόχος να είναι ανταγωνιστικός»

Σταματέλος: «Νίκη που τη χρειαζόταν με μεγάλα κέρδη για τον Ολυμπιακό - Οδηγός η εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο»

Football Meets Data: Η πρόβλεψη για τη θέση του Ολυμπιακού στην League Phase και τα… όρια πρόκρισης

Γιάρεμτσουκ: «Πολύ χαρούμενος που προσφέρω ξανά στον Ολυμπιακό-Είδα ποιοι ήταν δίπλα μου στα δύσκολα»

Συγκινητικός Γκονσάλες μετά το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη: «Μαμά, αυτό ήταν για σένα»

Η ιστορική πρεμιέρα της Μπόρνμουθ και η φοβερή παρουσία της Τορένσε

Παράνοια στο Μεξικό για τον Γκονζάλες: Αποστολές στην Ελλάδα και «Hormigol» μετά το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ!

ΟΦΗ-Χόφενχαϊμ: Με πίστη και φόρα για το πρώτο τους ευρωπαϊκό βήμα οι Κρητικοί

Αλγουαθίλ: «Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο δυνατά συναισθήματα - Να βλέπουμε την ομάδα όλο και καλύτερη»

Tα γκολ από την πρώτη ημέρα της πρεμιέρας στη League Phase του Europa League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.