Χωρίς τον Σιμόν Μινιολέ θ’ αντιμετωπίσει η Μπριζ τον ΠΑΟΚ.

Πέραν της αλλαγής προπονητή (με τον Ρόνι Ντέιλα ν’ αποχωρεί και τον Νίκι Χάγιεν της β’ ομάδας ν’ αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν) οι Βέλγοι θα παραταχθούν και μ’ ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά».

Κι αυτό διότι ο τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ (που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Σιντ Τρούιντεν) αποδείχθηκε σοβαρότερος του αναμενομένου.

Δεδομένου λοιπόν ότι εκτιμάται πώς υπέστη υποτροπή, ο τερματοφύλακας της Μπριζ τίθεται νοκ-άουτ για το προσεχές διάστημα, με τη σχετική ενημέρωση ν’ αναφέρει:

«Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.