Βέλγιο

Επίσημο: Τέλος ο Ντέιλα από τον πάγκο της Μπριζ - Με υπηρεσιακό ως το τέλος της σεζόν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Ο Ρόνι Ντέιλα απολύθηκε από την Κλαμπ Μπριζ.

Η ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν (2-1) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ρόνι Ντέιλα στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ. Όπως είχε προαναγγελθεί από το βράδυ της Κυριακής, η διοίκηση αποφάσισε την απόλυση του Νορβηγού προπονητή, η οποία ανακοινώθηκε κι επίσημα το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της ομάδας θα πορευτούν ως το τέλος της σεζόν-άρα και στα προημιτελικά του Conference League απέναντι στον ΠΑΟΚ-με υπηρεσιακό προπονητή, καθώς αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία της ομάδας στον Νίκι Χάγιεν, προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπριζ, ο οποίος μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή και θα είναι η πρώτη του δουλειά μέχρι τώρα ως πρώτος.

Σε 49 αγώνες στον πάγκο της Μπριζ ο Ντέιλα είχε 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες, ενώ στο πρωτάθλημα μετά το χθεσινό αποτέλεσμα είναι στο -19 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας αναφέρεται:

«Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Κλαμπ Μπριζ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο από την αρχή της σεζόν. Μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, αποφασίστηκε να σταματήσουμε τη συνεργασία μαζί του, όπως και με τους βοηθούς του Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Έλμπρεχτ. Τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση δεν έβλεπε το DNA του συλλόγου στο παιχνίδι της ομάδας και θεώρησε πως με το υπάρχον ρόστερ θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Η διοίκηση αναζητεί προπονητή για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x