Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με το οριακό 90-86 στο εκτός έδρας μεγάλο ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τι Τζέι Σορτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γκαρντ των «πράσινων», ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ, τόνισε ότι αυτά τα ντέρμπι πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες , ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει πίστη τόσο στην ομάδα του, όσο και στον εαυτό του.

Όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Θέλω να δοξάσω τον Θεό. Τον ευχαριστώ. Δυο μεγάλες ομάδες έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτές οι αναμετρήσεις πάντα φτάνουν στο τέλος για να κριθούν. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα κρίσιμο ριμπάουντ, σε ένα κρίσιμο σουτ.

Δεν θέλω να βάζω έξτρα πίεση στον εαυτό μου. Δε θέλω να μιλήσω για εμένα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και στις προπονήσεις μας. Θα έρθει ο καιρός μου. Θέλω να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου. Τον εμπιστεύομαι. Όπως και την ομάδα μου. Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά λύγισε την ΑΕΚ των σημαντικών απουσιών για το 9/9 του ο Ολυμπιακός

Τα απίθανα καρφώματα του Κρις Σίλβα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Αιχμές Σάκοτα στο ημίχρονο για τη διαιτησία: «Τεράστια η διαφορά στα φάουλ»

Πετρίδης: «Θα βρει ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα από Βαλένθια ο Παναθηναϊκός - Πρέπει να παρθεί απόφαση για Γιουρτσέβεν»

ΑΕΚ: Με δύο... έφηβους κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω απουσιών

Ζέρβας: «Δεν μπορεί να επέμβει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Χωρίς Φουρνιέ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR-Πανιώνιος: Με στόχο την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Να χάνεις και να έχεις όλη τη στήριξη του κόσμου, ενώ ο αντίπαλός σου απολαμβάνει κρατική υποστήριξη»