Συγκάτοικοι στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας είναι ο Ολυμπιακός και ο Άρης, οι οποίοι σήμερα έχουν δύο δύσκολα ματς για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και οι Πειραιώτες υποδέχονται αργότερα τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, λίγες ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν 0-0 στη Λάρισα, κάνοντας την τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν ακόμα τρεις νίκες και τρεις ήττες. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αλλά επέστρεψαν στις νίκες με ένα θριαμβευτικό 3-0 μέσα στη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός, τώρα, μετράει πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα που είναι και η μοναδική του απώλεια ως τώρα.

Ο Βόλος κράτησε το εκτός έδρας αήττητό του τη Δευτέρα στη Ριζούπολη, αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 από τον Απόλλωνα! Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να πετύχει τρία γκολ εκτός έδρας για πρώτη φορά στην κατηγορία!

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής



Η επόμενη (12η) αγωνιστική


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Διαφορετικοί ρόλοι, ίδιο πάθος»: Επίσημα Μάτος και Βιεϊρίνια τα ηνία του ΠΑΟΚ!

Marca: «Τα τυπικά για Ολυμπιακό και Μαφέο - Το κόστος της μεταγραφής»

ΜΜΕ Ρωσίας: «Ενδιαφέρεται για Τικνιζιάν ο Ολυμπιακός»

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»