Εντυπωσίασαν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι Έλληνες χαντμπολίστες.
Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην 2η κατηγορία η Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου έκανε το «3 στα 3» επικρατώντας 35-28 της Άουε μπροστά σε 1.800 θεατές και 25-24 εκτός έδρας της Ρίμπαρ με τον διεθνή αριστερό εξτρέμ να σημειώνει 7 και 3 γκολ αντίστοιχα.



Η Χίλντεσχάιμ ηττήθηκε 33-28 από την δυνατή Μπέργκιστερ με τον Σάββα να είναι εξαιρετικός με 14 γκολ και τον Τζούφρα να σημειώνει 3 τέρματα, ενώ στο επόμενο παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας 28-27 της Κονστάνζ με 4 γκολ του Τζούφρα και 3 από τον νεαρό περιφερειακό. Ο Πασσιάς είχε συμμετοχή και στα δύο ματς, ενώ οι Χερουβείμ, Αδάμ Παπαδόπουλος ήταν εκτός αποστολής.

Στην 3η κατηγορία (Νότιος όμιλος) ο Μεγαλοοικονόμου οδήγησε με 11 γκολ την Ντάσενμπεργκ σε σπουδαία νίκη με 33-30 επί της Φουρστενφέλντμπρουκ, ενώ στο προηγούμενο ματς η ομάδα του ηττήθηκε με 34-21 από την ισχυρή Μπάλινγκεν.

Για την ίδια κατηγορία, αλλά στον Βόρειο όμιλο, η Μέκλενμπουργκ Σβερίν νίκησε 30-19 εκτός έδρας την Φρέντεμπεργκ με τον Ευαγγελίδη να σκοράρει 4 φορές, ενώ ο Μαραγκός είχε σημαντική συμβολή στην άμυνα.



Η Έμπορ Ροστόκ του Θέμη Ηλιόπουλου νίκησε 22-19 την Οράνιεμπουργκ και έκανε το «2 στα 2», ενώ η Ανόβερο Μπούργκβεντελ του Στέφανου Μιχαηλίδη (4 γκολ) πήρε έναν βαθμό (23-23) κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ.

Πρεμιέρα είχαμε και στην γυναικεία Μπουντεσλίγκα, όπου η Μάρθα Λογδανίδου σημείωσε 2 γκολ στην ήττα της Μπενσχάιμ από την Μπαντ Βίλντιγκεν με 29-26.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube