Το ρεπορτάζ του ΟΦΗ μετέφερε ο Μάνος Σουργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αυριανού τελικού Superbet Super Cup με την ΑΕΚ.

Επεσήμανε ότι στην κρητική ομάδα οι πάντες βλέπουν το ματς με την νοοτροπία που είχαν και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ότι είναι μια αναμέτρηση που δίνει ένα τρόπαιο και μια μεγάλη ευκαιρία.

Μια επιτυχία σε αυτόν θα δώσει ώθηση στην ομάδα για την εφετινή σεζόν υπογράμμισε με τους παίκτες να θέλουν να επαναλάβουν μια επιτυχία, γνωρίζοντας και τη δυσκολία της αναμέτρησης.

Ο Κόντης θέλει η ομάδα του να έχει μια βελτιωμένη εικόνα, αμυντικά, και επιθετικά να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Το μόνο πρόβλημα είναι η απουσία του Γκονσάλεθ με τον Μάνο Σουργιά να μεταφέρει τις σκέψεις που κάνει ο Έλληνας τεχνικός για την 11άδα του αγώνα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ