Ο Μάνος Σουργιάς μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το εορταστικό κλίμα που συνεχίζει να επικρατεί στο Ηράκλειο από το βράδυ του Σαββάτου.

Μάλιστα, η κορύφωση αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας, με την κύρια εκδήλωση για την αποθέωση της ομάδας του ΟΦΗ από τον κόσμο και την περιφορά του Κυπέλλου σε ολόκληρο το Ηράκλειο.

Ο Μάνος Σουργιάς έκανε λόγο για ένα «μεθύσι χαράς», αλλά και για τη συσσωρευμένη ορμή που υπήρχε στον κόσμο του συλλόγου για μια μεγάλη επιτυχία, η οποία -όπως σχολίασε- «θα αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας».

Στάθηκε, επίσης, στο γεγονός πως η σημερινή γενιά των 30άρηδων-35άρηδων δεν είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο από τον ΟΦΗ, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στον θρίαμβο.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον πρωτεργάτη της επιτυχίας, Χρήστο Κόντη, σημειώνοντας πως δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το ροτέισον του Νίστρουπ για το ματς με την Κηφισιά Tutu Deals»

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι για το ματς της ΑΕΚ με Πανσερραϊκό και τα αρκετά σενάρια για τους δύο μικρούς»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε και θα πληρώνει την απουσία του από την Ευρώπη»

Αθανασίου: «Αρκετές αλλαγές από τον Νίστρουπ στην 11άδα - Τεστ νοοτροπίας σήμερα για την ομάδα»

Φιλοξενούμενος της Κηφισιάς Tutu Deals στη… Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός για το 2Χ2 στο Κύπελλο

Με τον αέρα του φαβορί Άρης και Asteras AKTOR για την πρώτη τους νίκη στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ αναζητά το πρώτο του τρίποντο και ο Ατρόμητος θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα κάνει 9 με 10 αλλαγές για το Κύπελλο - Δεν ψάχνεται για μεταγραφή ο Καλοσκάμης»

Δεσύλλας: «Ίσως βασικός ο Σαλάχ Εντίν με Κηφισιά – Είναι πολύ καλά, έχει δουλέψει αρκετά»

Τσορμπατζόγλου: «Προληπτικά εκτός αποστολής ο Παβλένκα - Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για μεταγραφή τελευταίας στιγμής»

TAGS: ΟΦΗ