Τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Βασίλη Σπανούλη, θα στερηθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Euroleague, ο Ολυμπιακός.

Ο Λαρισαίος γκαρντ δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (Πέμπτη 06/03) καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις (τενοντίτιδα στο γόνατο) και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Υπό το φόβο υποτροπής, το ιατρικό τιμ προτίμησε ο άσος των Πρωταθλητών Ευρώπης να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης και ακολούθως να μείνει εκτός 12άδας στον αγώνα με το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι, όπως είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Φενέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»