Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίστηκε ότι τρεις μαχητές της τζιχαντιστικής οργάνωσης συγκρούστηκαν επί ώρες με την αστυνομία της Σρι Λάνκα, πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι, στην ανατολική πόλη Καλμουνάι, αργά την Παρασκευή.

Το Ισλαμικό Κράτος με ανάρτηση του χθες στο προπαγανδιστικό του όργανο, το πρακτορείο Amaq, τόνισε ότι 17 αστυνομικοί σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Η οργάνωση δεν είναι παρείχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους ισχυρισμούς της.

Νωρίς το Σάββατο, ένας εκπρόσωπος του στρατού της Σρι Λάνκα ανέφερε τα πτώματα 15 ανθρώπων, ανάμεσά τους και έξι παιδιών, εντοπίστηκαν στο σημείο της σφοδρής ανταλλαγής πυρών που εξελίχθηκε στην ανατολική ακτή της χώρας, έπειτα από την αστυνομική επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας, στο πλαίσιο των ερευνών για τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις της περασμένης Κυριακής.

Η ένοπλη μάχη μεταξύ στρατιωτικών και ισλαμιστών μαχητών ξέσπασε την Παρασκευή το βράδυ, τοπική ώρα, μετά από την επιδρομή των δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη Αμπάρα Σέινθαμαρούθου κοντά στην Μπατικαλόα, μιας εκ των τοποθεσιών των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων της Κυριακής.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ