Η απόκτηση μέσου με ανασταλτικές ικανότητες αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου και μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση τέθηκε υπόψη της ομάδας.

Ο λόγος για τον Παπακούλι (ή Πάπε) Ντιόπ, τον Σενεγαλέζο άσο της Εσπανιόλ, που δεν υπολογίζεται από την καταλανική ομάδα, ενώ συν τοις άλλοις μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με τη Live Sport εξετάζεται από την «Ένωση».

Ο 31χρονος άσος, που έχει γαλλικό διαβατήριο, έφτιαξε το όνομά του αγωνιζόμενος κυρίως στη Λεβάντε (96 συμμετοχές, 5 γκολ), ενώ έχει περάσει από Ρεντ, Τουρ, Χιμνάστικ και Ράσινγκ Σανταντέρ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά ματς, πέντε για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ πέρσι είχε σε όλη τη σεζόν 19 εμφανίσεις.

Επίσης έχει φορέσει 20 φορές το εθνόσημο της Σενεγάλης σκοράροντας και δύο φορές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τζούριτσιτς: «Ο Μπενίτεθ πήρε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ίσως κατακτήσει εκεί και το Europa League»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM: Η γκέλα της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, η μάχη του τίτλου και ο Παναθηναϊκός με το μυαλό στην Μπέτις

Μπενίτεθ: «Θα είναι πολύ σημαντικό και για εμάς, τον κόσμο και τον σύλλογο να προκριθούμε με την Μπέτις»

Νίκολιτς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη Λίγκα στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση»

Κατέβασαν ρολά οι τερματοφύλακες: Τα highlights από τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού

Μπενίτεθ: «Δημιουργήσαμε αρκετές ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσουμε - Είμαι απογοητευμένος με πολλά πράγματα»

Νικολογιάννης: «Μπορούσε τη νίκη παρά τις πολλές αλλαγές - Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για Μπέτις»

Αθανασίου: «Σωστά στο μυαλό του Μπενίτεθ η διαχείριση ενόψει Μπέτις - Πολλοί πήραν ευκαιρία, λίγοι την άρπαξαν»

Αναστασίου: «Κρίμα γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια - Αν δεν βάζεις γκολ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα»

Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βιλένα για τον Παναθηναϊκό, έσωσε τον Παναιτωλικό ο Κουτσερένκο

TAGS: A.E.K.