Απονομή και μετά… αλλαγές στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο προσεχές παιχνίδι-φιέστα των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη ημέρα για την ομάδα. Τόνισε ότι αναμένεται να γίνουν εκκαθαρίσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά όχι ξήλωμα όπως το 2018, όταν ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς την τεχνική ηγεσία.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά» επεσήμανε ότι ο 51χρονος τεχνικός δεν έχει κάνει δοκιμές, αλλά μοιάζει δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!