Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μονόδρομος η νίκη και δεν είναι εύκολη έδρα το γήπεδο του ΟΦΗ, παρότι καταφέρνει έστω και δύσκολα να παίρνει τις νίκες τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, για παράδειγμα, υπήρξε ανατροπή με δύο γκολ του Σισέ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει δοκιμάσει ορισμένα πράγματα και έχει δείξει τετράδα στην άμυνα, με Βρσάλικο και Σωκράτη για στόπερ, και Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ στα πλάγια. Υπάρχιε ως εναλλακτική ο Εμβιλά να πάει πίσω, που έκανε με την Καραμπάγκ, δεν το έδειξε στη χθεσινή προπόνηση», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την «ερυθρόλευκη» εστία, υπογράμμισε: «Φαβορί ο Τζολάκης, αλλά όχι γκράντε φαβορί. Είναι Τζολάκης με ένα ερωτηματικό. Δεν νομίζω ότι είναι ο Τζολάκης ο υπεύθυνος για την ήττα του Ολυμπιακού».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ήττα στην Τούμπα αύξησε την πίεση στην ΑΕΚ για νίκη στο ΟΑΚΑ»

Νικολακόπουλος: «Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τρεις ευνοούνται και ένας αδικείται»

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για Κηφισιά

Μιχαηλίδης: «Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ και πλέον έχω το προνόμιο να πρεσβεύω τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του»

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη μίας πιθανής νίκης στο ντέρμπι και το δίλημμα του Νίστρουπ»

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Καλαμάτα: Περαστικά σε Ναούμη, Παναγιώτου - Τι τραυματισμούς έχουν υποστεί

Τσορμπατζόγλου: «Το ερώτημα είναι εάν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αξιοποιήσει τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Δύσκολο ματς με Κηφισιά, επιστρέφουν οι… ξεκούραστοι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να έχει έκπληξη η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι»