Stoiximan Super League

Γι’ αυτό άφησε εκτός αποστολής τον Φορτούνη ο Μίτσελ

Όλα έδειχναν πως ο Κώστας Φορτούνης θα μπει σταδιακά σε αποστολή του Ολυμπιακού, όμως ο Μίτσελ εκτιμά πως ο διεθνής άσος έχει αρκετή δουλειά για να μπορέσει να μπει στην «εξίσωση».

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αφήσει στην άκρη ό,τι έγινε την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει σε άλλο ένα ματς αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί και είχε ενδιαφέρον η αποστολή θα «πετούσαν» οι Πειραιώτες για το Ηράκλειο.

Σε αυτό, για άλλο έναν αγώνα, δεν είναι ο Κώστας Φορτούνης. Εκείνο που είχε βγει προς τα έξω, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ήταν πως ο παίκτης θα έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, σε εκείνην περίοδο υπήρξε η αλλαγή στην τελική ηγεσία του Ολυμπιακού και μετά την αποχώρηση του Κορμπεράν ήρθε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός γνωρίζει από την πρώτη του θητεία τον παίκτη και τώρα κρίνει πως χρειάζεται χρόνο για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του για τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Φορτούνης προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα στον Ρέντη, αλλά ο προπονητή κρίνει πως δεν βρίσκεται στα επίπεδα που θέλει για να μπορέσει να του δώσει χρόνο.

Ο 29χρονος άσος δεν είναι στη λίστα για την Ευρώπη, και μετά το ταξίδι για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Η λογική λέει πως ο Φορτούνης θα μπει στα πλάνα του Μίτσελ για το μεθεπόμενο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία (στις 30/10), ένα παιχνίδι που θα δώσει τη δυνατότητα και στις δύο μεριές να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» τους.

Ο Μίτσελ να έχει έναν παίκτη σε ικανοποιητικά επίπεδα και ο Φορτούνης να παίξει ξανά με την πρώτη ομάδα, αφού έχει παίξει και σε φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x