Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στο γεγονός πως ο Μπακαμπού έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

«Ιατρικά ο Εμβιλά θα είναι οκ, αλλά δύσκολα θέση στα πλάνα του Μίτσελ όσον αφορά την ενδεκάδα. Για τον Μπιέλ, θα δούμε τη σημερινή προπόνηση. Πονάει λιγότερο, αλλά επειδή είναι πλευρά δεν μπορεί να κάνει πολλά. Ανέβασε ρυθμό προπόνησης, όμως θα τον δει και σήμερα ο Μίτσελ. Φυσικά το θέμα είναι ο Χάμες, ο οποίος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και θα δούμε τον Μπακαμπού, τον Σαμασέκου, τον Χουάνγκ που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα κάνει διαχείριση ο Μίτσελ, έχοντας κάποιους από τους βασικούς με μία προπόνηση. Όποια προπόνηση γίνεται παραμονές του αγώνα. Επιθετικό που σκοράρει, δεν τον αφήνεις έξω. Ακόμα και με την εθνική, είχε επαφή με τα δίχτυα ο Μπακαμπού. Τώρα το ερωτηματικό είναι τα δύο εξτρέμ. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάποια έκπληξη», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube