Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία αγωνιστικά -και όχι μόνο- νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού ενόψει της κυριακάτικης (2/4, 21:00) αναμέτρησης με τον Άρη μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας, λοιπόν, στάθηκε στην τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού, τονίζοντας πως το πιθανότερο είναι αυτή να αποτελείται από τους Κανός, Φορτούνη και Μασούρα. Για τον τελευταίο πιο ειδικά, σχολίασε ότι με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει πιθανή η επιστροφή Μασούρα στην αρχική σύνθεση της ομάδας, καθώς εσχάτως έχει μικρή παρουσία σε επίπεδο αρχικής 11άδας.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε πως ο Εμβιλά είναι καλύτερα και μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή, ενώ για τον Μπιέλ πρόσθεσε πως θα κριθεί το επόμενο διήμερο η παρουσία του στο ματς, αν και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος.

Τέλος, για τον Χάμες Ροντρίγκες, υπογράμμισε ότι στον Ολυμπιακό αναμένουν την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x