Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πήρε το ντέρμπι και στην πιο σημαντική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Είναι αυτό που λέγαμε, ή πρωταγωνιστής ή ρυθμιστής. Ήταν ένας Ολυμπιακός, που έδειχνε στο σωστό δρόμο, αλλά του έλειπαν ορισμένα πράγματα: του έλειπε η τύχη, η αποτελεσματικότητα μαζί με την ποιότητα των παικτών. Δεν ήταν μόνο του Χάμες, ή κάποιων άλλων παικτών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω, για παράδειγμα, γιατί δεν έπαιζε από το καλοκαίρι ο Φορτούνης. Έχουμε πλέον έναν Ολυμπιακό που έστειλε το μήνυμά του και υπάρχουν μπροστά 30 βαθμοί προς διεκδίκηση. Αν κάνει το απόλυτο, δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι στα υπόλοιπα ματς. Μπορεί να είναι τρίτος, αλλά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση και τους οπαδούς να πιστέψει στην ανατροπή, παρά τα προβλήματα με τα οποία ξεκίνησε τη σεζόν και να πετύχει τον στόχο του. Δεν λέω ότι είναι φαβορί, φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά όταν είσαι ο Ολυμπιακός, είσαι πρωταθλητής, έχεις το δικαίωμα να αισιοδοξείς. Το θέμα είναι ότι εξακολουθεί να έχει σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα των πλέι οφ».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Αν ξεκινήσει με Βόλο και έρθει Χ ένα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, τότε θα μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες, και ένα αρνητικό αποτέλεσμα των άλλων θα το κουβαλάνε για δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube