Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το περίμενα το ''διπλό'', ο Ολυμπιακός χθες είχε φορ και δεν είχε γκίνια»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε πάνω από όλα νίκη ψυχολογίας το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί το είχε ανάγκη όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης, ο κόσμος και πρωτίστως οι ίδιοι οι παίκτες.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως περίμενε τη χθεσινή νίκη και εξήγησε αναλυτικά γιατί πίστευε ότι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός (σε αντίθεση με όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που πόνταραν στην ΑΕΚ), όπως αντιθέτως πίστευε ότι θα χάσει η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η διαφορά σε σχέση με τα άλλα ντέρμπι που δεν κέρδισε, ήταν ουσιαστικά μία: ότι ο Μπακαμπού ήταν πραγματικά ένας σέντερ φορ για τον Ολυμπιακό και αυτός έκανε όλη τη «ζημιά» στην ΑΕΚ.

Επαίνεσε τους Φορτούνη, Πασχαλάκη, Ντόη, Μπα και σχολίασε ότι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… πολεμιστές και ο Μίτσελ ένας προπονητής που είχε ετοιμάσει μία ομάδα για να δώσει μία μεγάλη μάχη.

Σχολίασε, παράλληλα, ότι η νίκη για την οποία χρειάστηκε και τύχη μετά από τη φοβερή κακοδαιμονία που είχε ο Ολυμπιακός σε όλα τα προηγούμενα ντέρμπι παίρνει άλλες διαστάσεις, γιατί έγινε με έναν διαιτητή εναντίον του από το πρώτο στην κυριολεξία λεπτό, που ήταν πήγε και… πούλησε τσαμπουκά στον Μπακαμπού.

Και κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν ευχής έργο για τον Ολυμπιακό, αν δεν ξεκινούσε με ντέρμπι τα πλέι οφ, γιατί την Κυριακή θα του λείπουν σημαντικοί παίκτες (Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ), ενώ ενδεχομένως να βγάλει τραυματίες το χθεσινό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x