Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας και τον προσεχή αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τώρα όχι, το καλοκαίρι έγινε μία προσπάθεια και μάλιστα με σημαντικό αντίτιμο. Το καλοκαίρι έδινε ο Ολυμπιακός τόσα χρήματα, γιατί τον ήθελαν στη Γοδόι για να μείνουν στην κατηγορία. Ο Ολυμπιακός, παρότι κοιτάει την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, δεν προκύπτει πως είναι μέσα ο συγκεκριμένος παίκτης», είπε αρχικά για το θέμα Αντίνο.

«Ο Ολυμπιακός, σε όσες μεταγραφές θα κάνει, θέλει οποιοσδήποτε παίκτης να έρθει σήμερα και να παίξει αύριο, ενώ θα πρέπει να υπάρξει και αποχώρηση για να αποκτηθεί κάποιος», πρόσθεσε.

Για τον αγώνα στο Περιστέρι: «Έχει περάσει ελάχιστες φορές εύκολα από τη συγκεκριμένη έδρα, όπου θα είναι η αρχή ενός… Γολγοθά με συνεχόμενα και απαιτητικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»

Τσορμπατζόγλου: «Ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ - Σκόρπισε στο φινάλε στη Λάρισα»