Στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Γουέσλι συμπεριλαμβάνεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι», όπως και η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ και η Σαχτάρ Ντόνετσκ εξετάζουν την περίπτωση του εξτρέμ της Αλ Νασρ, ενώ η Φλαμένγκο παρακολουθεί πιο ζεστά την υπόθεση.
Στην ανάρτηση αναφέρει ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει τον 20χρονο Βραζιλιάνο με ένα ποσό που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα ότι πρόσφατα απορρίφθηκε πρόταση της Μπολόνια με 12 εκατ. ευρώ συν τρία εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους.
Η Αλ Νασρ αγόρασε το 85% των δικαιωμάτων του Γουέσλι το 2024 με το ποσό 18 εκατ. ευρώ από την Κορίνθιανς και μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν μετράει με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
???? #AlNassr ????Heavy interest in Wesley Gassova!
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) January 7, 2026
?? Flamengo monitoring closely; Shakhtar Donetsk, Benfica, Sporting CP, Olympiacos also keen.
?? Al Nassr bought 85% rights in 2024 for €18M; open to sale above €10M.
?? Previously asked €15M from Sporting CP; rejected… pic.twitter.com/W04XQVgfsm
Διαβάστε Επίσης
Προς Ρίβερ Πλέιτ τελικά ο Αντίνο - «Προσπάθησαν για Ευρώπη οι εκπρόσωποί του» Ολυμπιακός: Το «5 στα 5» του «άσου» και η άλλη εικόνα με τον Πορτογάλο Τσανάκας: «Το θέμα νοοτροπίας το πιο σημαντικό για τον Μεντιλίμπαρ» Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Κραβαρίτης! Αντιδράσεις, κούπα και αποθέωση: Η παρακάμερα από την κατάκτηση του Betsson Super Cup από τον ΟλυμπιακόΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






