Θετικό είναι το κλίμα για την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Αυτό αποτελεί μια καλή βάση και δίνει σημαντικές πιθανότητες για να μείνει ο Ελ Αραμπί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η συνάντηση και θα ξέρουμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Σχετικά με το τι θα γίνει με την επιθετική γραμμή της ομάδας το καλοκαίρι, τόνισε: «Για τον Τικίνιο υπάρχει ενόχληση από την Πορτογαλία και δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θυμίζουμε πως ο Χασάν είναι δανεικός, αλλά υπάρχει πιθανότητα να πάρει και άλλον φορ ο Ολυμπιακός, που θα μπορεί να παίξει μαζί με τους κλασικούς φορ της ομάδας».

Όσο για το πώς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό αδιάφορο βαθμολογικά ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ; «Η ενδεκάδα που θα παίξει απόψε θα μοιάζει αρκετά σε αυτή που έπαιξε με τον Άρη στο ‘Βικελίδης’. Μην ξεχνάμε πως είναι το παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη απόδοση από τα τελευταία παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube