Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Επεσήμανε ότι ο Μεντιλίμπαρ αν και μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τις προθέσεις του για την 11άδα είναι αναμενόμενο και λογικό να κάνει αλλαγές και μάλιστα πολλές σε αυτή.

Έτσι εκτίμησε ότι Τσικίνιο και Πιρόλα μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσαν με Λεβερκούζεν δεν θα είναι στην 11άδα, αντίστοιχα ο Ροντινέι αλλά και ο Έσε θα πάρουν ανάσες, όπως και ο Ζέλσον.

Στα μεταγραφικά ανέλυσε το πώς έχει η κατάσταση για τον Αντρέ Λουίζ με τον παίκτη να παραμένει ο νούμερο ένας στόχος για τους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας πως μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην επιθυμία του παίκτη εάν η ομάδα καταφέρει να συνεχίσει στο Champions League.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»