Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη για την προτελευταία αγωνιστική της League Phase του Champions League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τον χθεσινό θρίαμβο των Πειραιωτών, πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη μία τέτοια σπουδαία νίκη, γιατί μέχρι τώρα φτάνοντας στα τέλη Γενάρη, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία νίκη σε μεγάλο παιχνίδι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα άλλο 2-0 επί της ΑΕΚ ξανά στο Καραϊσκάκη.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας χρειαζόντουσαν ένα τέτοιο αποτέλεσμα, που να τους δώσει άλλη ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναφορικά με το τελευταίο βήμα στο Champions League, είπε ότι ο Ολυμπιακός με νίκη στο Άμστερνταμ κατά 99% προκρίνεται, ενώ με ισοπαλία έχει πιθανότητες, όχι όμως πολλές, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ματς θα έχει φοβερές δυσκολίες, με τον Άγιαξ να προέρχεται και εκείνος από δύο σερί νίκες, να έχει έστω μαθηματικά ελπίδες πρόκρισης και να θέλει να κάνει κάτι καλό για πρώτη φορά στο γήπεδό του στη διοργάνωση, αφού έκανε ήττες και στα τρία προηγούμενα ματς του και μάλιστα χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ!

«Ακόμα και εντελώς αδιάφορο να ήταν το παιχνίδι για τον Άγιαξ και μόνο ότι θα παίζει μπροστά σε 50 χιλιάδες οπαδούς του, θα ήταν ένα μεγάλο κίνητρο και τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός πρέπει να ετοιμαστεί για μία φοβερή μάχη την άλλη Τετάρτη», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x